ich-zapfe

Isknuser - Elektrisk rustfrit stål til cocktails og buffeter


Varenummer 444056

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 885.71
DKK 617.76 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isknuser - Elektrisk rustfrit stål til cocktails og buffeter

Isknuseren er en vigtig enhed til enhver bar eller restaurant. Det giver dig mulighed for hurtigt at knuse is til kølige cocktails eller til forfriskende buffeter. Med den elektriske isknuser i rustfrit stål kan du på ingen tid lave kolde drikke eller knust is til kølede tallerkener til buffeter.

  • Elegant, holdbart design i børstet rustfrit stål
  • Kniv i rustfrit stål af høj kvalitet knuser hårde isterninger på ingen tid
  • Drevet af en 80 watt motor for høj ydeevne
  • Stabil og robust til sikker brug
  • Aftagelig tragt for nemt at fylde maskinen
  • Aftagelig 3 liters opsamlingsskuffe til opbevaring af knust is
  • Nem betjening med et tryk på en knap Tænd/sluk-knap
  • Farve: Sølv
  • Strøm: 60-80 W Nettilslutning 230 V
  • Mål 17L x 27D x 47H cm

Lav lækre cocktails og forfriskende buffeter

Takket være den elektriske isknuser i rustfrit stål kan du lave forfriskende drinks på ingen tid. Knust is gør enhver standardcocktail til en lækker klassiker. Du kan også bruge knust is til dramatisk at præsentere rå fisk og skaldyrsbuffeter eller elegante kolde retter. Det er også en fremragende base for populære frosne desserter.

Nem at bruge og vedligeholde

Med den brede indføringstragt og den store opsamlingsbeholder er det muligt at tilberede 12 kopper knust is på meget kort tid (1 time ca. 13,5 KG). Efter brug skal du blot køre varmt vand gennem den øverste påfyldningsstang for at rengøre maskinen med lethed.

Elegant design til ethvert miljø

Med sit højkvalitets hus i børstet rustfrit stål ser den elektriske isknuser elegant ud og passer perfekt ind i ethvert miljø. Den er designet til at være stabil og robust til sikker brug, og dens høje ydeevne giver dig mulighed for at forberede knust is på ingen tid.

En holdbar enhed til langtidsbrug

For barer og restauranter, der regelmæssigt bruger knust is, er det vigtigt at have en holdbar enhed, der kan modstå hårdt brug. Med sin robuste konstruktion og 80-watt motor er den elektriske isknuser i rustfrit stål et klogt valg. Den udfører sin service bæredygtigt og pålideligt og vil give dig knust is igen og igen i private omgivelser eller i cateringsektoren.

Gør enhver lejlighed til en forfriskende fest

Uanset om det er en grillfest, fødselsdagsfest eller bryllup, tilføjer den elektriske isknuser i rustfrit stål et strejf af forfriskning til enhver lejlighed. Skab forfriskende drinks på ingen tid, eller server elegante kolde retter for at overraske dine gæster.

Knust is til alle dine behov

Den elektriske isknuser i rustfrit stål er perfekt til at lave knust is til mange formål, herunder cocktails, buffeter, kølede supper og frosne desserter. Med sin høje ydeevne og elegante design er det et klogt valg for enhver bar eller restaurant, der har brug for en pålidelig og kraftfuld ismaskine.

Lav dine egne forfriskende cocktailopskrifter

Med den elektriske isknuser i rustfrit stål kan du eksperimentere med nye forfriskende cocktailopskrifter. Tilføj frisk mynte, eksotiske frugter eller sirupper med smag for at skabe unikke og forfriskende drinks. Mulighederne er uendelige med din egen knust ismaskine.

En praktisk knust ismaskine til hjemmet

Den elektriske isknuser i rustfrit stål er også perfekt til brug derhjemme til sommerfester, grillfester eller endda til aftencocktails. Gør øjeblikkeligt et glas vand til en forfriskende drink, eller lav knust is til dine yndlings frosne desserter. Den er nem at bruge og vedligeholde for en nem og bekvem barberet isoplevelse derhjemme.

Vare-ID 452437
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 2500 g
Nettovaegt 100 g
Dimensioner 270×170×470mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: